Informació

Terapèutic + Enigmàtic (programa doble)

dissabte 07 maig 2022 19:00 h

Mitja-Distància. Festival de teatre amateur de Maçanet de la Selva

COMPANYIA: Grup de teatre d'Arbúcies i Sant Hilari
GÈNERE: Comèdia
DATA: Dissabte 7 de maig de 2022
HORA: 19 h (hi haurà mitja part)
ESPAI: Teatre La Societat
PREU: 5 €

SINOPSI:

El Senyor Peric pateix una singular malaltia mental, per això decideix visitar un prestigiós psiquiatre que voldrà estudiar aquest inusitat cas en una sessió sorprenent, on situacions inesperades s’alternaran amb les còmiques. “Terapèutic” és una comèdia que simultanieja l’insòlit amb l’absurd, una joguina teatral amb “anades d’olla” que pretén aconseguir somriures de complicitat en l’espectador, ja que la teràpia no és només pel personatge de l’obra, sinó també pel públic que passarà una bona estona i podrà evadir-se dels mals de cap de la quotidianitat.

“Enigmàtic” és una comèdia policíaca que parodia les obres de misteri. Tenim un assassinat en estranyes circumstàncies i els dos personatges que mai falten en una obra de suspens: el detectiu i el majordom. Un investiga l’altre i aquest sospita de l’un. Els dos t’atrapen en una trama sorprenent, sovint absurda, molt irònica i sobretot, divertida. Un gag en forma d’obra teatral d’intriga, on el veritable misteri és no saber de què estem rient.

En Jaume Fàbregas (en Met) i en Jordi Ferragut (en Fut) són dos actors amb dilatada experiència que s’enfronten a aquest veritable “tour de force” de posar en escena dos espectacles en una sessió única.

Reserves tancades