Termes i condicions

Com rebré les meves entrades?

Un cop finalitzada la compra, rebràs un missatge de confirmació al teu e-mail. Des del mateix e-mail tens l’opció de descarregar les entrades en pdf, així com visualitzar-les en format òptim per a portar-les al telèfon mòbil (codi QR).

La compra d'entrades a través d'aquest servei implica l'acceptació de les seguents condicions:

L’edat mínima per poder comprar en aquest lloc web és de 18 anys.
En cas d'una reclamació de devolució, Ajuntament de Maçanet de la Selva es responsabilitza de la mateixa. Una vegada adquirida l'entrada no s'admeten canvis ni devolucions.
En cas de cancel·lació de l'esdeveniment, la devolució de l'import es realitzarà en els termes que ho comuniqui l'organització en un màxim de 15 dies.
L'organització no garanteix l'autenticitat de l'entrada si no s'ha adquirit en els punts oficials de venda.
Una vegada adquirida l'entrada no s'admetran canvis ni devolucions de l'import.
No es restituirà l'entrada en cas de pèrdua, deteriorament, robatori o destrucció.
Les entrades adquirides amb descompte o tarifa especial hauran de justificar aquest dret mitjançant un document acreditatiu en l'accés al teatre. En cas de no presentar la justificació corresponent no tindran validesa.
En accedir al recinte, el públic podrà ser sotmès a un registre segons la llei. No està permesa l'entrada amb tots aquells objectes que puguin ser de consideració perillosos per l'organització. Es reserva el dret d'admissió.
L'admissió queda supeditada al fet de disposar d'una entrada completa i en bones condicions. El posseïdor de l'entrada perdrà els seus drets al sortir del recinte. És potestat de l'organització permetre l'accés al recinte un cop començada la funció.
L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte. En cas d'anul·lació l'organització es compromet a la devolució de l'import d'aquesta entrada.
Les reclamacions sobre la realització, alteració o anul·lació de l'espectacle s'han d'adreçar a la organització presentant l'entrada.
És obligació per al client llegir les característiques i particularitats de cada espectacle.
El preu de l'entrada inclou l'IVA vigent.

Seguretat

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat de dades i el possible robatori dels mateixos. Per aconseguir aquests fins, l'usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per efecte de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

Oferim pagament 100% segur

Al lloc web tickets.maçanetdelaselva.cat garantim que cadascuna de les transaccions realitzades és 100% segura i que som responsables de les mateixes.

Totes les compres que facis a la nostra web estan avalades pel servidor segur de l'entitat bancària Banc Santander, de manera que les teves dades estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada, per la qual cosa és molt més segur enviar les teves dades al servidor segur dels bancs que pagar en una gasolinera, restaurant, etc.

Què passa quan envio les meves dades a través de la xarxa?

Quan realitzes la compra i tries la forma de pagament, en el moment de punxar sobre el botó de Pagament per targeta el lloc web connecta amb el servidor segur, a partir d'aquest moment entres a navegar en zona segura i inscrius les teves dades bancàries en el servidor Segur del banc, que s'assegura que l'operació reuneix els requisits de seguretat exigits i realitza l'operació, després de la qual apareix la confirmació de la mateixa i el comprador torna de nou a la botiga.

Podria conèixer algú la clau d'encriptació?

Cada vegada que un usuari es connecta a un servidor segur, aquest s'encarrega de generar una clau aleatòria per a la sessió que està establint amb l'usuari, mentre que el navegador del client genera una altra clau, igualment aleatòria, que li serveix per identificar-se davant el servidor.

Si en el moment en què s'ha establert una connexió segura, altres usuaris es connecten a servidor, es tornen a generar noves claus per identificar els participants en la connexió.

El Servidor Segur s'encarrega que les claus generades no coincideixin mai mentre s'estableixen diverses connexions simultànies.

Com sé que realment s'ha establert una connexió segura?

Podràs saber si t'has connectat a un servidor segur si l'adreça URL comença per "https: //". A més, els navegadors més utilitzats ho indiquen de manera gràfica mitjançant una icona que mostra a l'usuari si hi ha o no una connexió segura (per exemple, en el cas d'Internet Explorer apareix el cadenat tancat groc).

Quin protocol de seguretat s'utilitza en les transmissions?

En les connexions amb el servidor segur s'utilitzen les últimes especificacions del protocol de seguretat estàndard a la xarxa: SSL.

Quina entitat financera avala la seguretat en els meus transaccions?

Quan fas una compra amb una targeta de dèbit o crèdit en el nostre lloc web "tickets.maçanetdelaselva.cat" s'estableix una connexió amb el servidor segur de Banc Santander, aporta tota la seva experiència i infraestructura tecnològica per donar suport de manera segura i eficaç a totes les transaccions electròniques de compres que es facin a tickets.maçanetdelaselva.cat. Quan arriba una petició de pagament al servidor segur de Banc Santander, aquest s'encarrega de gestionar l'autorització o denegació, en temps real, del pagament d'aquesta compra després de corroborar que totes les dades són correctes per realitzar el pagament.

On puc obtenir més informació?

Si vols ampliar informació sobre temes de seguretat pots recórrer a la que proporciona Banco Santander a la seva web, www.bancosantander.es.

3D Secure

La passarel·la de Banc Santander és compatible amb els nous protocols de pagament segur a internet introduïts per les marques Visa i Mastercard.

3D Secure és el sistema de pagament més segur amb targeta de crèdit perquè és capaç d'autentificar al titular de la targeta, garanteix que el client que està utilitzant un número de targeta és realment el titular de la mateixa. Això es realitza mitjançant una clau secreta que el seu propi banc li facilitarà i que només coneixerà vostè, en la majoria dels casos aquesta clau es pot demanar on-line. Per a més informació pot consultar la web del seu banc o posar-se en contacte amb ell.

Molt important

La nostra web només accepta el pagament amb targetes de crèdit que estiguin securitzades (3D Secure), de manera que necessitarà una clau especial per comprar per internet que li haurà de ser proporcionada per l'entitat financera emissora de la targeta, fent esment a la necessitat de tenir la clau virtual de 3D Secure. Recomanem utilitzar aquest sistema 3D Secure, vostè s'assegura que és l'únic que pot fer compres amb la targeta pel que es fa impossible el seu ús fraudulent a la xarxa, garantint la total seguretat de les transaccions.

Com protegim el teu pagament amb targeta de crèdit?

tickets.maçanetdelaselva.cat utilitza un servidor basat en un dels sistemes de pagament segur més fiables d'Internet: el protocol de seguretat SSL (Secure Socked Layer). (Si vols més informació, visita www.ssl.com).

Totes les teves dades personals i la informació que ens transmetis viatgen de forma encriptada a través de la xarxa, i es protegeixen i codifiquen abans d'enviar-les pel seu processament.

Per al pagament amb Visa i Mastercard només s'acceptaran transaccions CES (Comerç Electrònic Segur). Després de verificar que la targeta està adherida a sistema CES, el sistema contactarà amb el banc que l'ha emès perquè el comprador autoritzi la compra. Una vegada que el banc confirmi l'autenticitat, s'efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari la comanda serà cancel·lada.

La passarel·la de pagament que utilitzem per al teu pagament amb targeta de crèdit és de Banco Santander, que encripta les teves dades per mitjà d'el protocol SSL 256 bits. El nostre sistema no emmagatzema cap dada bancària de la targeta de crèdit, sinó que va directament a l'TPV Ecommerce (Terminal Punt de Venda) del Banc.

Què és SSL?

Els últims avenços en tecnologia de navegadors i servidors han facilitat l'ús de serveis web sense preocupacions relacionades amb el frau electrònic. Un exemple d'això és Secure Sockets Layer (SSL), desenvolupat per Netscape, un protocol de seguretat enviat a la Internet Engineering Task Force (IETF) com a esborrany d'Internet. Bàsicament, el protocol permet al navegador i al servidor d'una sessió web autenticar-se entre si i protegir la informació que, posteriorment, fluirà entre els dos punts. Mitjançant l'ús de tècniques criptogràfiques com la codificació i la signatura digital, el protocol: