Informació

Aladdí

diumenge 03 octubre 2021 18:00 h

Rialles

COMPANYIA: Magatzem d'Arts
GÈNERE: Musical per a públic familiar
DATA: Diumenge 3 d'octubre de 2021
HORA: 18 h
ESPAI: Teatre La Societat
PREU: 5 €

SINOPSI:

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer. Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz. 

L’espectacle Aladdí és una adaptació molt lliure de l’obra Les mil i una nits que incorpora alguns elements de la pel•lícula de Disney, però sobretot segueix els valors i l’estil de Magatzem d’Ars.

Els personatges tenen una personalitat pròpia molt més actual: el geni és una artista de varietats que somia sortir de la llàntia i triomfar en un espectacle de cabaret; l’Aladdí en comptes d’un lladre és un malabarista que actua al carrer i representa la bondat; la princesa Jazz és una noia feminista que no entén els protocols que obliguen a les dones a fer segons que i tot plegat ens permet fer recorregut per la història de l’Aladdí aportant una visió més fresca i actual.

SOBRE LA COMPANYIA:

Nascut a Barcelona…. Magatzem d'Ars és una empresa que s'ha creat a partir de l'esforç i del treball de moltes persones que han col·laborat en aquest projecte i que segueix creixent a pas lent però ferm dins del món artístic. Un grup de persones mogudes per l’amor al teatre i que ha hagut de moure's a pas de formiga, creixent en relació directa al seu treball. Amb això volen deixar clar que realitzen tots els treballs amb el màxim de cura i que l’únic que tenen, i que els ha fet créixer, és la feina ben feta que els ha consolidat allà on han anat.  

Reserves tancades