Informació

Una dent sota el coixí

diumenge 16 gener 2022 18:00 h

Rialles

COMPANYIA: PocaCosa Teatre
GÈNERE: Teatre per a públic familiar
DATA: Diumenge 16 de gener de 2022
HORA: 18 h
ESPAI: Teatre La Societat
PREU: 5 €

SINOPSI:

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç. Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta.

Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

SOBRE LA COMPANYIA:

Meritxell Yanes i Elena Martinell van crear l’any POCACOSA TEATRE el 2012 i va néixer de la necessitat i la inquietud d’explorar noves formes unint l’òpera amb el teatre de text contemporani, i així poder-nos apropar a tota mena d’espectadors, tan grans com petits. Unim el teatre més pur amb l’òpera, la interpretació actoral combinada amb la interpretació musical, l’òpera amb altres estils musicals, etc. Per nosaltres el que fa més atraient aquesta proposta, és que l’òpera és un gènere musical que el públic no està acostumat a escoltar en directe, sovint ens mostrem davant d’un públic que majoritàriament no n’ha escoltat mai atentament o conscientment. Posem el teatre i l’òpera a l’abast de tothom, sense pretensions, amb humilitat i sobretot amb austeritat.

Podeu veure un vídeo al següent enllaç

Reserves tancades