Informació

Procés participatiu Pista Jardí

dijous 18 de novembre 2021 19:30 h

Jornada participativa

Quan: Dijous 18 de novembre de 2021
Horari: 19:30 h
On: Teatre La Societat

Per motius d'organització, cal inscripció prèvia.

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva organitza un procés participatiu per copsar l'opinió ciutadana sobre el futur de la Pista Jardí.

Aquest procés participatiu té la voluntat de recollir les opinions d’aquests grans àmbits; l’essència i el valor històric i patrimonial de la Pista Jardí; usos actuals i la seva polivalència i l'entorn immediat de la Pista Jardí. L'única cosa que no es portarà a debat, ja que està protegit com a bé cultural d'interès local (BCIL), són les seves emblemàtiques voltes. Finalment, totes les opinions es recolliran en un document que servirà de base pel projecte de millora de la Pista Jardí.  

Com podeu participar?
El procés participatiu tindrà dues fases: la recollida d’opinions en una enquesta virtual, i el debat en aquesta Jornada Participativa oberta a la ciutadania.

La Pista Jardí ha esdevingut al llarg dels anys, un punt de trobada de la ciutadania del municipi i espai principal dels actes culturals, socials i  esportius. Aquest espai, construït l’any 1949, és un dels elements patrimonials més emblemàtics del nucli de Maçanet. La seva construcció va ser promoguda per l’entitat Societat Recreativa Unió Maçanetenca i feta amb obra gratuïta dels mateixos vilatans. Ha estat sempre un exemple de la solidaritat i germanor dels maçanetencs i maçanetenques.

Un procés participatiu consisteix en debats estructurats al voltant de polítiques públiques que s’organitzen per conèixer l’opinió de la ciutadania amb l’objectiu de definir i prendre una decisió sobre un tema específic.

Reserves tancades