Informació

MAÇANET DONA VEU: Martirio y Chano Domínguez "Bodas de plata de la copla y el Jazz"

dissabte 04 juny 2022 22:00 h

FESTIVAL MAÇANET DONA VEU

MARTIRIO Y CHANO DOMÍNGUEZ "Bodas de plata de la copla y el jazz"

DATA: Dissabte 4 de juny de 2022
HORA: 22:00 h
ESPAI: nova ubicació PISTA JARDÍ
PREU: 15€

Venda d'entrades a partir del 8 d'abril a les 9 h. 

“BODAS DE PLATA DE LA COPLA Y EL JAZZ” – 25 ANYS DE ‘COPLAS DE MADRUGÁ’

En aquest any 2022, se celebren 25 anys de l’edició del disc “Coplas de madrugá”, el primer disc en la història, de copla-jazz amb Martirio i el el trio de Chano Domínguez (Javier Colina i Guillermo McGill ).

Amb les petjades d’aquesta música, es va obrir un camí que va influir molt en la música espanyola portant amb naturalitat arranjaments jazzístics a cançons i balades. La petjada la continuem veient avui.

Aquest treball va portar tantes alegries i satisfaccions, després del dur camí caminat que en complir-se els 25 anys de la seva aparició, els dos artistes que ja s’han unit en altres ocasions i repertoris com l’últim dedicat a l’artista cubà Bola de nieve i comproven en cada actuació l’afinitat personal i artística que els uneix, tenien moltes ganes de recrear-ho en el seu aniversari amb uns concerts a trio/ quintet, que seran una festa i una celebració de la unió autèntica, possible i enriquidora del jazz i la cobla.

Així doncs, us convidem a celebrar Las Bodas de Plata de Coplas de Madrugá, amb uns concerts gojosos plens de música, poesia, història i teatralitat

Reserves tancades