Informació

La princesa en texans

diumenge 12 desembre 2021 18:00 h

Rialles

COMPANYIA: Companyia Sgratta
GÈNERE: Teatre per a públic familiar
DATA: Diumenge 12 de desembre de 2021
HORA: 18 h
ESPAI: Teatre La Societat
PREU: 5 €

SINOPSI:

Al País del Poble Sec fa temps que no hi plou, i per acabar-ho d’arreglar, un terrorífic drac es beu la poca aigua que raja de la Font Dolça. Aconseguirà la princesa Maribel fer fora el drac? Ho aconseguirà el cavaller? Arribarà finalment l’aigua al poble?

 

Prepareu-vos perquè, dos peculiars venedors ambulants, ens explicaran aquesta fantàstica llegenda. Coneixerem una princesa molt especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyaran que l’important no és qui ets, sinó com ets.

 

Una obra de teatre familiar per trencar estereotips i fer-se un tip de riure.

 

SOBRE LA COMPANYIA:

Clara Gavaldà i Joan Cirera són els membres deLa Companyia Sgratta. Ja s'havíen conegut a l’escola, però després dels estudis es van anar retrobant  i durant més de quinze anys van coincidir en companyies de teatre com Gog i Magog, Nets i Politso DeParranda.

Després d’un temps, al novembre del 2012, durant un sopar d’amics, van decidir iniciar aquest nou projecte de La Companyia Sgratta.

Actualment porten una nova proposta: “La princesa en texans”, on es llancen a explicar-nos una llegenda trencant estereotips. Plena de personatges: amb un drac de tres caps, una princesa valenta, un cavaller una mica sapastre i moltes sorpreses!

Reserves tancades