Informació

La nena dels pardals

diumenge 19 de setembre 2021 19:00 h

COMPANYIA: Teatre al detall
GÈNERE: Teatre per a públic familiar
DATA: Diumenge 19 de setembre de 2021
HORA: 18 h
ESPAI: Teatre La Societat
PREU: 5 €

SINOPSI:

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor.

Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

Basat en un fet històric
El 1958 Mao Zedong va declarar LA GUERRA ALS PARDALS i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Les conseqüències van ser devastadores: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrassar les collites, això va provocar la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos.

PREMIS:

Guanyador del PREMI DE LA CRÍTICA 2017 al Millor espectacle per a públic familiar.
Guanyador del PREMI ENDERROCK DE LA CRÍTICA 2018 al Millor disc per a públic infantil i familiar.
Guanyador del PREMI DEL PÚBLIC DE LA MOSTRA D'IGUALADA 2018 al Millor espectacle.
Guanyador del PREMI BUTACA 2018 al Millor espectacle per a públic familiar.

SOBRE LA COMPANYIA:

Teatre al detall són una companyia de teatre professional formada per la Txell Botey i en Xavi Idàñez, dos actors amb un mateix criteri i amb ganes tirar endavant projectes de teatre personals i treballar no només com a actors, sinó en tot el que significa el fet teatral. Asseguren que els agrada voltar-se d’un equip de professionals amb els que comparteixen un mateix gust estètic i que els ajuden a definir les directrius que defineixen la seva manera de fer teatre.

Reserves tancades