Informació

MAÇANET DONA VEU: Judit Neddermann

diumenge 05 juny 2022 22:00 h

FESTIVAL MAÇANET DONA VEU

JUDIT NEDDERMANN

DATA: Diumenge 5 de juny de 2022
HORA: 22:00 h
ESPAI: nova ubicació PISTA JARDÍ
PREU: 15€

Amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya 

Venda d'entrades a partir del 8 d'abril a les 9 h. 

JUDITH NEDDERMAN PRESENTA AIRE (UNIVERSAL 2020)

La cantant i compositora catalana va publicar “Aire” el 19 de febrero de 2021 debutant directe al Núm. 1 de Itunes Espanya. És el seu quart disc en solitari.

Un revelador viatge a Cuba, el vincle amb Alejandro Sanz i el seu interès per conquerir altres espais de creativitat la van animar a prendre aquest nou camí d’expressió.

Les cançons de “Aire” es van gestar a Vilassar de Mar, el poble en el que Judit va néixer ara fa 30 anys. El lloc on va formar els seus primers grups. El lloc en el qual va créixer abans de mudar-se a Barcelona per estudiar amb la primera promoció homologada del prestigiós Taller de Músics.

Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet “Este segundo” amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa en el darrer treball del reconegut artista.

Durant una decenni, va portar la veu cantant a la banda de mestissatge caribeny The Gramophone Allstars. Ha reinterpretat el “Winterreise” de Schubert juntament amb el grup de clàssica contemporània Quartet Brossa. Es va endinsar en la riquíssima tradició folklòrica de la mà de la banda de percussió Coetus. Va formar un poderós equip amb la inclassificable pianista Clara Peya. I ha col·laborat amb músics tan populars com Jorge Drexler, Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson, entre molts altres

Reserves tancades